dhara de nobel  amersfoort 033 8880207 06 51655632  info@praktijkhartzacht.nl

je eigen wijze weg

start 26 januari 2020 
JE EIGEN WIJZE WEG is een training rond Innerlijk Kindthema’s en geschikt voor iedereen die nieuwsgierig is naar het hoe en waarom van het eigen functioneren. Ook voor mensen die kennis willen maken met innerlijke kind werk, met lichaamswerk, met meditatie of met groepswerk is deze serie heel geschikt.

Bij iedereen zijn er kwetsingen ontstaan in de kindertijd. Deze ontstonden doordat je (regelmatig) afgewezen werd in je levensenergie: niet mogen huilen, niet boos mogen worden, geen warmte en aandacht mogen vragen en/of ontvangen, afgewezen worden in je seksualiteit, je wildheid, etc……Als je jezelf niet kunt zijn, doet dat pijn en een kind kan die pijn niet dragen en gaat zich aanpassen en gewenst gedrag vertonen of rebelleren. Dat gedrag blijven we vaak herhalen wanneer we volwassen zijn.

Een groot deel van je huidige leven wordt dus bepaald door de ervaringen die je in je jeugd hebt opgedaan. Welke besluiten heb jij als kind genomen? Welke overtuiging is er toen ontstaan en belet jou nog steeds om je leven op jouw manier te leven?

Bij JE EIGEN WIJZE WEG leer je je bewust worden van de kwetsingen en die erkennen. Dan pas begint de heling en kun je de vastgehouden emoties van die kwetsingen doorleven en opschonen. De overtuigingen die je hebt aangenomen over jezelf en die er voor zorgen dat je jezelf niet kunt zijn, leer je loslaten om nieuwe te vormen op basis van eigen volwassen keuzes. Je leert contact te maken met het kind in jezelf en de wijze waarop je in je leven dat deel van je zelf hebt leren beschermen. Je leert er over je conditioneringen en de invloed van je opvoeders. Je onderzoekt de overtuigingen die je hebt opgedaan over jezelf en over het leven.

Tegelijkertijd leer je hoe je daar van los kunt komen, hoe je vrijer in het leven kunt staan. Je leert hoe jij als volwassene om kunt gaan met jouw ervaringen als kind. Je leert dat je een keuze hebt! We maken gebruik van veel verschillende oefeningen. Ook maken we gebruik van elkaar in de groep: herkenning, erkenning, gedeelde kwetsuren en contact op een dieper niveau dan we doorgaans kennen.

JE EIGEN WIJZE WEG bestaat uit acht zorgvuldig opgebouwde dagen. Deze zijn verdeeld in twee series van vier dagen. Hiervan kun je ook alleen deel 1 volgen. Voor deel 2 is het nodig om eerst een keer deel 1 gedaan te hebben.

Op 23 januari 2020 van 19.30 – 21.30 uur is er een AUMM kennismakingsworkshop waar ik aanwezig zal zijn. Daar kun je kennis maken met de manier van werken, en met mij natuurlijk en kun je alle vragen stellen over Je Eigen Wijze Weg. Adres hieronder.

Als je individueel kennis wilt maken met mij of mijn manier van werken kun je ook een individuele afspraak maken voorafgaand aan de training. (kennismaking gratis 20 minuten; kennismakingssessie van 1 uur 55 euro)

meld je aan

minimum aantal deelnemers: 6
trainer: Dhara de Nobel
data JEWW deel 1 in 2020: 26/1, 16/2, 8/3 en 29/3
JEWW deel 2: in overleg, ws najaar 2020
kosten training: 345 euro
adres training: Life Force Fitness, Zielhorsterweg 73, Amersfoort
vlakbij station Schothorst (200 meter) en zondag gratis parkeren