dhara de nobel  amersfoort 033 8880207 06 51655632  info@praktijkhartzacht.nl

je eigen wijze weg

start 19 mei 2019 
JE EIGEN WIJZE WEG is een training rond Innerlijk Kindthema’s en geschikt voor iedereen die nieuwsgierig is naar het hoe en waarom van het eigen functioneren. Ook voor mensen die kennis willen maken met innerlijke kind werk, met lichaamswerk, met meditatie of met groepswerk is deze serie heel geschikt.

Bij iedereen zijn er kwetsingen ontstaan in de kindertijd. Deze ontstonden doordat je (regelmatig) afgewezen werd in je levensenergie: niet mogen huilen, niet boos mogen worden, geen warmte en aandacht mogen vragen en/of ontvangen, afgewezen worden in je seksualiteit, je wildheid, etc……Als je jezelf niet kunt zijn, doet dat pijn en een kind kan die pijn niet dragen en gaat zich aanpassen en gewenst gedrag vertonen of rebelleren. Dat gedrag blijven we vaak herhalen wanneer we volwassen zijn.

Een groot deel van je huidige leven wordt dus bepaald door de ervaringen die je in je jeugd hebt opgedaan. Welke besluiten heb jij als kind genomen? Welke overtuiging is er toen ontstaan en belet jou nog steeds om je leven op jouw manier te leven?

Bij JE EIGEN WIJZE WEG leer je je bewust worden van de kwetsingen en die erkennen. Dan pas begint de heling en kun je de vastgehouden emoties van die kwetsingen doorleven en opschonen. De overtuigingen die je hebt aangenomen over jezelf en die er voor zorgen dat je jezelf niet kunt zijn, leer je loslaten om nieuwe te vormen op basis van eigen volwassen keuzes. Je leert contact te maken met het kind in jezelf en de wijze waarop je in je leven dat deel van je zelf hebt leren beschermen. Je leert er over je conditioneringen en de invloed van je opvoeders. Je onderzoekt de overtuigingen die je hebt opgedaan over jezelf en over het leven.

Tegelijkertijd leer je hoe je daar van los kunt komen, hoe je vrijer in het leven kunt staan. Je leert hoe jij als volwassene om kunt gaan met jouw ervaringen als kind. Je leert dat je een keuze hebt! We maken gebruik van veel verschillende oefeningen. Ook maken we gebruik van elkaar in de groep: herkenning, erkenning, gedeelde kwetsuren en contact op een dieper niveau dan we doorgaans kennen.

JE EIGEN WIJZE WEG bestaat uit acht zorgvuldig opgebouwde dagen. Deze zijn verdeeld in twee series van vier dagen. Hiervan kun je ook alleen deel 1 volgen. Voor deel 2 is het nodig om eerst een keer deel 1 gedaan te hebben.

Als je eerst kennis wilt maken met onze manier van werken en je vragen wilt stellen ben je welkom bij de kennismakingsmiddag op 17 april.

meld je aan

kennismakingsworkshop: woensdag 17 april 14.00-16.30 uur
adres: Hof der Toekomst 30, Amersfoort
kosten 10 euro (in mindering gebracht op kosten training)
trainers: Dhara de Nobel en Sajid (Martijn) van Waveren
data deel 1 in 2019: 7/9, 21/9, 5/10, 19/10 (zaterdagen)
deel2 begin 2020
kosten training: 315 euro
adres training: De Aandachtsmederij Paulus Borstraat 37, Amersfoort
op loopafstand van het centraal station en zondag gratis parkeren